Totaal aantal leden: 176
Er zijn 0 geregistreerde leden en 4 bezoekers actief op de site.

  Staatsievervoer

Al meer dan 110 jaar voorzien wij in de verhuur van luxevervoer voor uitvaarten. Ons "huismerk" is Cadillac. Het wagenpark bestaat uit rouwauto’s met de daarbij behorende volgauto’s in diverse kleuren. Tevens hebben wij open bloemenauto’s en heel uniek in Nederland: een open rouwauto. Ook hebben wij de benodigde extra voorzieningen zoals vlaggen voor uitvaarten van personen met een geloofsovertuiging en kinderzitjes die aan de wettelijke eisen voldoen. In het hele land wordt u, met alle egards, door onze ervaren chauffeurs vervoerd. Neem gerust contact met ons op indien u gebruik wenst te maken van onze diensten.
       
  ISO-certificering Van der Lans & Busscher

Het felbegeerde certificaat voor ISO 9001:2008 is in april 2012 wederom door Lloyds Register Quality toegekend aan Van der Lans & Busscher uit Den Haag. Hiermee sluiten wij ook aan op de strenge eisen van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg voor uitvaartondernemingen en dat biedt onze relaties zekerheid.

ISO-certificaat
   
 
Ook vindt u daar een fotocollage om u een indruk te geven van het brede scala aan mogelijkheden.
 
   
 

Onderstaand vindt u twee overzichtskaarten van de mogelijkheden.
Een kaart met de standaard modellen in diverse kleuren en een kaart met de speciale modellen (oa oldtimers).
Beide kaarten (kaart standaard) (kaart speciaal) zijn ook te downloaden zodat u deze voor uw eigen presentatie kunt gebruiken.

   
 

 

Sitemap
2009 PULS